ビデオライブラリ

Using eARC to Easily Enable Theater Quality Surround SoundExpand Image

This video introduces the benefits of HDMI 2.1’s eARC feature:

• Higher bandwidth – 37M of audio that supports all audio formats
  • Full home theater experience with the simplicity of operating a TV set
  • Future proof receivers against changes in video standards
Building a seamless 360 degree surround view with ECP5Expand Image

Building a Seamless 360 Degree Surround View with ECP5

This demonstration takes the output from four fish-eye cameras and performs de-warping, white balance correction, and image stitching. The demonstration also enables the user to provides different views.

Face Tracking Using ECP5 and CNNsExpand Image

Face Tracking Using ECP5 and CNNs | Lattice sensAI

This demonstration identifies and tracks a human face. The inferencing is done using Convolutional Neural Networks implemented in the Embedded Vision Development Kit’s ECP5 FPGA. Power consumption is less than 1W.

Human Presence Detection Using ECP5 and CNNsExpand Image

Human Presence Detection Using ECP5 and CNNs | Lattice sensAI

This demonstration processes video images and identifies the presence of a human. The inferencing is done using Convolutional Neural Networks implemented in the Embedded Vision Development Kit’s ECP5 FPGA. Power consumption is less than 1W.

Object Counting Using ECP5 and CNNsExpand Image

Object Counting Using ECP5 and CNNs | Lattice sensAI

This demonstration tallies apples and oranges to demonstrate object counting. The inferencing is done using eight Convolutional Neural Networks implemented in the Embedded Vision Development Kit’s ECP5 FPGA. Power consumption is less than 1W.

Speed Sign Detection Using ECP5 and CNNsExpand Image

Speed Sign Detection Using ECP5 and CNNs | sensAI

This demonstration looks for speed limit signs and interprets what is on the sign. The inferencing is done using Convolutional Neural Networks implemented in the Embedded Vision Development Kit’s ECP5 FPGA. Power consumption is less than 1W.

Fast Prototyping for Embedded Vision ApplicationsExpand Image

Learn how easy it is mix and match multiple I/O types with the modular VIP platform.

• Input options: HDMI, DisplayPort, Dual Sensor
  • Output options: HDMI, DisplayPort, USB3-GbE
sensAIExpand Image

Flexible & Low Power Inferencing with Lattice sensAI

The full-featured Lattice sensAI stack includes modular hardware platforms, neural network IP cores, software tools, reference designs, and custom design services from eco-system partners.

Using CorssLink to implement a MIPI DSI to LVDS bridgeExpand Image

Using CrossLink to implement a MIPI DSI to LVDS bridge

This video shows how you can use Lattice's CrossLink device to implement a MIPI DSI to LVDS bridge.
Wireless VRExpand Image

Benefits of Wireless Tech in VR

Learn how Lattice's 60 GHz WirelessHD technology can take your VR experience to the next level.
Always-on Computing Demos from Lattice SemiconductorExpand Image

From always-on cameras with processing at the edge and the cloud to always-on displays and face detection, our FPGA-based solutions have you covered.
Using Lattice CrossLink FPGA for 360 Surround View ApplicationsExpand Image

Taking a simple camera and converting it regular image into a 360 surround view doesn't have to be difficult. Learn how our CrossLink FPGA can help.
Radiant Video - Enable Predictable Design Convergence with Lattice Radiant SoftwareExpand Image

Lattice Radiantソフトウェアで予測可能な設計コンバージェンスを実現

当社の次世代Lattice Radiantソフトウェアはフル機能FPGA設計ツールスイートです。エッジデバイス向けに最適化された予測可能なFPGA設計コンバージェンスを実現。

Lattice Autonomous Robot DemoExpand Image

Lattice Autonomous Robot Demo

Learn how our Embedded Vision Development kit and 60 GHz WirelessHD products support autonomous robot requirements, such as collision avoidance, all while consuming an incredibly low amount of power.
Simplify Audio Connectivity with HDMI 2.1 eARCExpand Image

HDMI 2.1 eARCによってオーディオ接続を簡素化

HDMI 2.1は拡張オーディオリターンチャネル(eARC)と呼ばれるホームシアター機能を含み、サウンドバーやA/Vレシーバ(AVR)およびTVなどのオーディオデバイス間の前方互換性を保証します
MIPI Crosslink IPExpand Image

モバイル対応機器向けCrossLink IPコア

CrossLinkのIPコアのラインナップがMIPIインタフェース採択によるデザイン設計の課題解決にどのように役立つかをご覧ください
Embedded Vision Development Kit UnboxingExpand Image

ラティスエンベデッドビジョン開発キット

CrossLink FPGAの低電力、小型フォームファクタECP5のブリッジ機能と、HDMI ASSPの高解像度の利点をこのモジュラープラットフォームに組み合わせました。この開発キットの仕様を参照して、ロボット、ドローン、ADAS、スマート・サーベイランス、AR / VRシステムの柔軟な接続とエネルギー効率の良い画像処理を可能にする方法をご覧ください。

Embedded World 2017Expand Image

Embedded World 2017にラティスが参加

接続性と処理に最適なエッジ製品ソリューションを展示しました

CrossLink IP 4 to 1 Expand Image

CrossLink 4:1 CSI-2 アグリゲータ IPデモ

ドローン、AR / VR、360カメラ、その他の自動車および産業用ソリューションに最適なラティスのCrossLink FPGAと、新しい4:1 MIPI CSI-2カメラアグリゲータブリッジについて学んでください。

CES Deepak 17Expand Image

エンベデッドビジョンソリューション

ラティスの製品がエッジコンピューティングアプリケーション(ビデオ処理アクセラレーション)、マシンビジョンのセンサーブリッジ、ロボットとドローンのステレオビジョンに対応する方法を紹介します

CES Doug Automotive using ECP5Expand Image

自動車FPGA

最新の先進運転支援システム(ADAS)のニーズをFPGAがどのように対応するかご覧になれます

CES Doug Stereo visionExpand Image

ラティスの製品を用いたロボットのステレオビジョン

ラティスCrossLink FPGA、ECP5 FPGA、HDMI ASSPは、ビデオ処理と配信向けの完全で効率的なソリューションを提供します

CES JP AutomotiveExpand Image

ADAS向け車載機器ソリューション

ECP5 FPGAデバイスを使用して、複数の車載機器用のカメラの画像を取り込み、それらをつなぎ合わせて、多くの強化/補正機能を利用して、最終的にドライバーの1つの鮮やかな画像を出力することができます

CES Abdullah Display bassed applications using iCE40Expand Image

iCE40 FPGAによる信号集約ソリューション

iCE40 UltraPlusは、システムコストと消費電力を低減し、市場投入までの時間を短縮するため、メモリとDSPを強化した世界最小のFPGAです。エンベデッドRISC-Vとマルチセンサアグリゲーションデモのセンサデータフュージョンが、なぜiCE40 UltraPlusは次のコンシューマ機器にとって必要不可欠なのか紹介します

CES Abdullah Imaging and Audio signal aggregationExpand Image

ラティスのソリューションを使った信号集約

ラティスのiCE40 FPGAを製品に使ったビデオおよびオーディオ信号集約を紹介

CES Abdullah Singal aggregation with iCE40 UltraPlusExpand Image

ラティス iCE40 FPGAによる信号集約ソリューション

iCE40 UltraPlusは、システムコストを消費電力を低減し、市場投入までの時間を短縮するために、メモリとDSPを強化した世界最小のFPGAです。エンベデッドRISC-Vとマルチセンサアグリゲーションにおけるセンサデータフュージョンのデモが、なぜiCE40 UltraPlusは次のコンシューマ機器にとって必要不可欠なのか紹介します

UltraPlus DHI videoExpand Image

iCE40 UltraPlusの利点デモ

LPモードとHSモードのMIPI D-PHYに対応した最初のiCE40製品であるiCE40 UltraPlusをご覧ください。このビデオでは、MIPI DSIディスプレイとフレームバッファリング用の統合SRAMメモリの駆動など、追加の利点について説明します

CrossLink Demo 3 ThumbnailExpand Image

カメラ用マルチCSI-2ブリッジ

カメラのインターフェイスがアプリケーションプロセッサのインターフェイスと一致しない場合はブリッジが必要です。一般的なアプリケーション例は、複数のMIPI CSI-2イメージセンサを多重化または組み合わせ、それらを1つのMIPI CSI-2出力に結合することです。CrossLinkソリューションは、ドローン、360度カメラ、アクションカメラ、監視カメラ、拡張現実(AR)アプリケーションに使用されるカメラアグリゲーターです

ECP5 VideoExpand Image

ECP5 - FPGA ファミリ

ECP5 FPGAファミリは、すべてのFPGAが最も高い密度、消費電力、および高価でなければならないというルールを打ち破っています。小型で大容量のアプリケーションに焦点を当て、ラティスはECP5アーキテクチャを低コスト、小型フォームファクタ、低消費電力で最適化しました。これらの特性により、ECP5デバイスは、ASICおよびASSPに準拠するプログラマブルな接続ソリューションを提供するのに最適です

Lattice USB Type-C Expand Image

USB Type-C

見込み顧客へのUSB Type-Cソリューションのデモを可能にするため、当社の製品がUFP、DFP、およびDRPとして動作することを紹介するショートビデオを録画しました

MachXO2 Video PosterExpand Image

MachXO2 - 概要

MachXO2製品ファミリの概要を参照しましょう。MachXO2がコストと電力を削減し、システム機能の統合を小型パッケージで実現した方法をご覧ください。MachXO2デバイスの設計を、無料のデザインツール、IPトライアル、リファレンスデザインで簡単に開始する方法を紹介します。